Dit was 'n groot plesier om op 27 Oktober 'n aanlyn Zoom-meestersklas aan te bied. Ek het gepraat oor vokale tegniek aan die Redwood Youth organisasie. Daar was altesaam 40 deelnemers. Dit lyk asof aanlynonderrig baie doeltreffend kan wees! Verder was dit 'n groot eer om my kennis met almal te deel. Al die kundigheid en idees wat ek gedurende jare se werk as vokale afrigter en sangonderwyser opgedoen het.

Die onderwerpe wat ek bespreek het:


Eerstens het ek aan klankprojeksie gewerk en die idee van 'n gevorderde spierspanning vrygestel
Tweedens het ek besluit om die onderwerp van "gordel" te behandel (om te verstaan ​​hoe diafragma funksioneer, wanneer ons sing en metodes om dit te beheer)
Derdens het ek gepraat oor die belangrikheid van artikulasie / diksie
Uiteindelik het ek 'n reeks verskillende asemhalingsoefeninge getoon en verduidelik wat 'n vokale aanval is.

Ek sien uit na verdere samewerking en meer aanlyn meesterklasse in die toekoms!

Los Kommentaar

Jou e-pos adres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde is gemerk *

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.