leren zingen, vocale coach Londen, VK

Simpele tips om het zingen direct te verbeteren

Hallo allemaal, alle onderstaande adviezen helpen je vandaag om je stem te verbeteren.

  1. Let alsjeblieft op de onderkaak als je zingt, op de manier waarop je hem opent, onthoud, probeer twee vingers aan beide kanten tussen de kaken te plaatsen, het laat alle spanning van de spieren in dat gebied los, doe een beetje kantelen (links , rechts, heen en weer), zorg ervoor dat er geen spanning is
  2. Glimlach alsjeblieft als je zingt, het maakt niet uit of het nummer verdrietig of vrolijk is, het is gewoon voor een goede geluidsresonantie, die automatisch naar het "masker" -gebied gaat. Dit geeft uw geluid meer rijkdom, kleur en kracht.
  3. Adem lager, probeer de schouders niet op te tillen, want het is niet echt efficiënt als je zingt.
  4. Projecteer je geluid verder, stel je voor dat de persoon die naar je stem luistert, op 20 meter afstand staat .. het resultaat zal fenomenaal zijn, je opent van nature je keel en het spierstelsel zal nauwkeuriger werken 
  5. Probeer meer snelle nummers te ontdekken, waar je zou kunnen werken aan je articulatie en details, je ademhaling zal anders werken terwijl je in een snel tempo ondertekent, het zal een geweldige training zijn voor je geest, stem en ademhaling

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.