Ik ben verheugd mijn recente interview met u te delen The Telegraph (https://www.telegraph.co.uk/health-fitness/body/adeles-transformation-singer-slimmed-changed-up-look/) Na Vasili Karpiak, een operazangeres die met de Royal Opera House, afgevallen merkte hij dat zijn stem veranderde. 'Ik realiseerde me dat het niet meer mijn stem is en ik heb een andere techniek nodig.
'De stem verandert wel [als je afvalt], simpelweg vanuit de fysiologie. De body heeft één maat en de vibratie, het geluid en de kleur is van toepassing op die maat, wanneer je veel gewicht verliest krijg je een andere kleur.
"Je krijgt een andere ruimte voor de geluidsfrequenties die ontstaan ​​door de stembanden, er is minder ruimte voor het trilproces."
Het is echter niet allemaal slecht nieuws: "Het uithoudingsvermogen van de stem zal toenemen, en ik denk dat het een positieve invloed heeft op de artiest."

Pers de link om meer te lezen (je moet een account aanmaken om het hele artikel te lezen) of als je mijn blogpers wilt lezen hier

mijn recent interview met The Telegraph
LEREN ZINGEN
vocal coach London, zanglessen
zangles, professionele zangcoach, hoe word je een betere zanger?
interview met The Telegraph
verbeter je stem met professionele vocale coach, leer vocale techniek

https://www.telegraph.co.uk/health-fitness/body/adeles-transformation-singer-slimmed-changed-up-look/

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.