Het was een geweldige ervaring om te helpen bij de ontwikkeling van stem- en spraakvaardigheden voor Dr. Abdul HS Mohammed chiropractor die onlangs een educatief YouTube-kanaal lanceerde. Hij is niet alleen de meest erkende chiropractor, niet alleen in Manchester, maar in de hele regio Noordwest en is de afgelopen 3 jaar door een onafhankelijke autoriteit uitgeroepen tot Top 4 Best beoordeeld in Manchester. Dr. Mo heeft sinds 2014 in Stockport gewerkt en heeft het voorrecht gehad om te behandelen team GB atleten, leden van de Saoedische koninklijke familie en tv-persoonlijkheden.Ook is hij een regelmatige spreker over voeding en houding aan het publiek.

Kijk dan op de website https://www.drmo.co.uk/

Klik op de onderstaande link voor meer informatie over Dr Mo Channel

vocale coach, stemontwikkeling

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.